.
.
.
7 Princeza
Ko bi rekao da se, baš u vašem vrtu, nalazi zemlja princeza i zločestih zmajeva? Da bi vaše djevojčice ušle u ovaj čarobni svijet sve što treba da urade jeste da stave krunu na glavu, obuku prekrasnu haljinu i hrabro prođu kroz magična vrata. U ovoj magičnoj zemlji, vaša djevojčica će upoznati neočekivane prijatelje i naučiti da ni princeze nisu savršene, a da opasni zmajevi nisu uvijek strašni i zli. Ovo je priča koja će vaše malene naučiti šta znači pravo prijateljstvo te kako se uvijek treba boriti za ono u šta vjeruješ.

Broj stranica:
41
Format:
A4
Pogodno za:
DJECA 6+


.
PERSONALIZIRAJTE KNJIGU
..
© 2016 MODRÝ SLON s.r.o. Sva prava zadržana.
CZ: Modrý Slon, DE: Blaue Elefanten Buecher, FR: Livres personnalisés pour enfants, HR: Mali Slon, HU: Okos elefant, RO: editura Elefantul Meu, SK: Modrý Slon, UK: Littleelephantbooks.co.uk

Vrijedno smo radili i uveseljavali mališane širom BiH personaliziranim avanturama, a sada je vrijeme za mali odmor, pripremu novih naslova i punjenje baterija.

Narudžbe za knjige ćemo ponovo primati od 22. avgusta. Ostanite nam zdravi, veseli i uživajte u suncu i u čitanju. Mali slon tim vam svima želi nezaboravno ljeto!

Pogledajte ponudu