.
.
.
Zoo
Zoološki vrt priprema veliku zabavu u čast malene žirafe koja se pridružila sretnoj ZOO družini. Dobrodošlicu na svijet poželjet će joj i vaše dijete koje je glavni junak i u ovoj zbirci pjesmica. Dok se odvijaju posljednje pripreme za zabavu, vaše dijete će, uz prekrasne pjesme i ilustracije upoznati i ostale stanovnike ZOO vrta – lavove, tigrove, morske lavove i mnogo druge životinje.
Uz naše jedinstvene preklapalice, vaša djeca istražuju svijet i razvijaju maštu. U tome im pomažu prekrasne, šarolike ilustracije i predivne, personalizirane pjesmice. Ovaj proizvod je ručno izrađen u Bosni i Hercegovini, napravljen od vrlo čvrstog kartona i dizajniran tako da može preživjeti i najjače udarce.

Broj stranica:
8
Format:
A5
Uzrast:
1+


.
PERSONALIZIRAJTE KNJIGU
..
© 2016 MODRÝ SLON s.r.o. Sva prava zadržana.
CZ: Modrý Slon, DE: Blaue Elefanten Buecher, FR: Livres personnalisés pour enfants, HR: Mali Slon, HU: Okos elefant, PL: Modry Słoń, RO: editura Elefantul Meu, SK: Modrý Slon, UK: Littleelephantbooks.co.uk

Vrijedno smo radili i uveseljavali mališane širom BiH personaliziranim avanturama, a sada je vrijeme za mali odmor, pripremu novih naslova i punjenje baterija.

Narudžbe za knjige ćemo ponovo primati od 26. avgusta. Ostanite nam zdravi, veseli i uživajte u suncu i u čitanju. Mali slon tim vam svima želi nezaboravno ljeto!

Pogledajte ponudu